Submenu

Nieuwe containers uitgedeeld

521 keer bekeken 0 reacties

Het uitdelen van de containers is in volle gang!

Deze week worden bij de bewoners van laagbouwwoningen nieuwe containers bezorgd. Iedereen krijgt een container voor de inzameling van gft-afval. Daarnaast krijgen bewoners die nu een container voor restafval aan huis hebben, een nieuwe restafvalcontainer.

Niets ontvangen?

Het kan zijn dat er iets mis is gegaan en dat u geen nieuwe container heeft ontvangen. Neem dan even contact op met het Klant Contact Centrum, telefoon (020) 31 44 888. Op vrijdag 2 april (Goede Vrijdag) en maandag 5 april (tweede paasdag) is het gemeentehuis gesloten. Op dinsdag staan wij weer klaar om uw vragen te beantwoorden! 
Misschien staat uw vraag bij de veelgestelde vragen. Voor spoedgevallen kunt u bellen met DBI containerservice, 085-8224420.

Nieuw inzamelschema

Vanaf 12 april gaat het nieuwe inzamelschema in. De ene week zamelen we restafval in, de andere week gft-afval. In de maanden mei tot en met september legen we de gft-container iedere week.

Afvalkalender

Vanaf 9 april kunt u de inzameldagen bekijken via de digitale afvalkalender op afvalkalender.meerlanden.nl  of via de Meerlandenapp voor telefoon of tablet.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen