Diemen naar minder restafval

Veel inwoners scheiden hun afval en vinden dat heel gewoon. Dat is fijn, want hoe beter we ons afval scheiden, hoe meer grondstoffen we kunnen hergebruiken. Dat is goed voor het milieu, want grondstoffen worden schaars. Hoe minder restafval we dus aanleveren, hoe beter!

In het nieuws

 

{"tabBasic":{"type":"items","urlProtocol":"http://","useUpdatesFilter":false,"itemType":"65","documentsDisplayType":"folders","twitterType":"username","listIcon":"icon-doc-text","topn":"5","orderBy":"contentPage_dateVisible DESC","showAvatar":true,"showUserName":true,"filterRetweets":false,"targetBlank":true,"personaliseItems":false,"followingOnly":false,"autoHide":false,"showOnlyFollowedUsers":false,"showOnlyFollowingUsers":false,"autoRefresh":false},"pageFilter":{"usePageFilter":true,"pages":"195634"},"layout":{"template":"carousel","showDescription":true,"showDescriptionInList":false,"showEventDescription":false,"showEventImage":false,"showAuthor":false,"showUpdater":false,"showMore":false,"showUserOccupation":false,"showUserExpertise":false,"showUserOrganization":false,"showDate":true,"dateType":"classic","showImages":false,"carouselCount":"2","carouselShowImages":true,"carouselSlideshow":false,"carouselAutoPlay":false,"carouselDelay":"4000"},"options":{"showAge":false,"showPastItems":true,"showItemsPer":"month"}}

Lees meer nieuws ›

Afval scheiden wordt makkelijker

We maken het makkelijker om grondstoffen apart in te zamelen. Voor de inzameling van groente-,fruit-, tuinafval en etensresten krijgen alle bewoners van een laagbouwwoning een container aan huis. De ondergrondse containers voor gft-afval worden weggehaald.

Voor oud papier en plastic kunt u zelf kiezen of u een container aan huis  wilt aanvragen. De ondergrondse containers voor papier en plastic blijven in gebruik.

 

Andere maat of aanvragen container 

Liever een andere maat container? Of een container voor het inzamelen van papier en plastic aanvragen? Dat kan!

Lees meer ›

Contact

Heeft u een vraag? Stuur een mail naar:
info@diemen.nl

Of bel naar ons Klant Contact Centrum
(020) 31 44 888
.

Recycleplein

Landlust 2,
1111HP Diemen.

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur. 
Zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur

U kunt al uw afval naar het Recycleplein brengen waar het gescheiden wordt ingezameld.

 

 

 

 

Cookie-instellingen