Ik heb geen ruimte voor een of twee containers in mijn tuin, wat nu?

2986 keer bekeken 3 reacties

U kunt dan de kleinste formaten mini-containers kiezen, dan gaat het vast passen.

Anoniem

06-11-20 om 16:49

Heb idee dat de gemeente ons een hele bubs containers gaat opdringen, net als in andere gemeenten. 4-5 stuks zie je wel. Je hele parkeerplaats vol (als je die al hebt). Anders heel mooi al die fwelle kleuren in je achtertuin.

Dit omdat er idioten zijn, die de zooi er naast dumpen (soms). Meestal is dat trouwens karton bij ons. 

Die containers zijn weer allemaal van plastic.......  Gaan stuk etc. Moeten weer gerecyled worden. Echt weer een kei van een oplossing.

 

Jan van Diemen

09-11-20 om 21:45

Ook voor kleine minicontainers heb ik geen ruimte in m'n tuin en ga ik niet plaatsen. Leve de ondergrondse containers! Prima oplossing die voor laagbouw bewoners en flatbewoners al jarenlang functioneert. Laat de Gemeente meer parkeerplaatsen geschikt maken voor electrische voertuigen. Maar op een dergelijke aanvraag krijg je als Diemenaar nul op het rekest. Nee, het nieuwecontainerbeleid is milieuvriendelijk......

Projectteam Afvalplan

11-12-20 om 10:00

Beste mensen,

Het klopt niet dat inwoners 4 of 5 containers gaan krijgen. Iedereen krijgt een container voor gft-afval. Heeft u al een container voor restafval, dan heeft u straks dus twee containers. Het ondergrondse systeem voor gft-afval functioneert echt niet goed. 

Cookie-instellingen