Submenu

Tegels wippen? Wij komen ze halen!

505 keer bekeken 0 reacties

Laatste kans om uw tegels op te laten halen!

Dat kan op dinsdag 27 september, dinsdag 4 oktober of dinsdag 11 oktober. 

De tegelophaalservice  kan alleen gebruikt worden voor tegels die u uit de tuin haalt en waar groen voor terug komt. Dus niet voor het vervangen door andere tegels. Aanmelden kan tot maandag 12.00 uur voorafgaand aan de gewenste ophaaldatum. Leg uw tegels op de ochtend dat ze worden opgehaald  langs de kant van de weg zonder dat het overlast geeft voor passanten en parkeren. Zorg dat ze goed bereikbaar zijn voor de ophaalservice.

Aanmelden ophaalservice

Er is een maximum aantal adressen dat per datum kan worden aangemeld. Wees er dus snel bij om te voorkomen dat de datum van uw voorkeur vol is!
Gebruik dit  formulier om uw tegels aan te melden.

Doorgeven gewipte tegels

Veel plezier met tuinineren en vergeet niet uw gewipte tegels door te geven op de website van het NK tegelwippen!

Waarom tegelwippen

Natuurlijk is het NK tegelwippen niet alleen een leuke wedstrijd maar heeft het ook een mooi doel. Wanneer we tegels vervangen door gras, bloemperken, bomen en geveltuinen levert dat winst op! Nederland wordt meer klimaatbestendig, behaaglijker voor insecten en dieren, koeler op warme dagen én veel mooier!

Inspiratie voor een groene tuin

Met een paar simpele ingrepen kunt u uw tuin al vergroenen. En dat hoeft helemaal niet veel tijd en onderhoud te kosten. Kijk voor tips en ideeën eens op de website van Steenbreek.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

0  reacties

Cookie-instellingen